Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

BrewDog - Jack Hammer

2013 júl. 31. § komment § soksörutánkapitány

Munkából hazafelé ballagtam, miközben próbáltam rájönni, hogy csak a szemem káprázik, vagy tényleg jön a villamosom, a szemem megtelt a porral, homokkal, és minden vacakkal, amit belehordott ez a nyári kis szellő. Közben ismerős csengőhang ütötte meg a fülemet és tudtam, ennek sör lesz a vége. Felvettem, és csak ennyit hallottam: Iszunk egy pohárral valahol?

A következő pillanatban már nagyban mustráltuk a felhozatalt az egyik kiülős helyen. Iszogattunk, megosztottuk az élet nagy dolgairól a véleményünket, mint sör, élet, hasonlók, ahogy az ilyenkor lenni szokott. De nem voltunk elájulva a kóstolt példányoktól, így hát ismét egy BrewDog mellett döntöttünk. A hűtő polcán felsorakozó szortimentet már behatóbban tanulmányoztuk korábban, de a sor végén megakadt a szemünk egy zöld, Jack Hammer nevű, eddig ismeretlen egyeden. West coast india pale ale, ez szerepel a címke alján. Na, ebbe jól beletenyereltünk, és már alig várjuk, hogy versenyszerűen, ki jut először hozzá a saját példányának első kortyához.

És akkor megtörtént. Próbálunk megszólalni, de nem jönnek ki hangok, csak nyelünk folyamatosan, orrunktól a bokánkig tele vagyunk komlóval, mintha beledugtuk volna a fejünket egy amerikai komlókkal teli vödörbe, és amikor a barátaink próbálják lehúzni a fejünkről, nem engedjük, bele akarunk fulladni.

Aztán szóhoz jutunk, és az első gondolatom egy méhecske körül forog, aki éppen egy citromfát készül megerőszakolni, aminek ágait benőtte ez a csodálatos kúszónövény, amivel különleges szimbiózist alkotnak.

Nyers, zöld, mint a címke. Az óaranyszín tetején a könnyen múló habot pedig észre se vettük, olyan gyorsan eltűnt, de sebaj, kompenzál a keserű, a citrusos keserű. Mivel szabadtéren ülünk, a szomszéd cigifüstje mellett bevillan egy kis trópusi gyümölcs, de a fanyarabb fajtája, egy kis grapefruit.

Elfelejtjük a kevésbé karakteres jellemmel rendelkező próbálkozókat, akikkel indítottuk beszélgetésünket, ez a Jack kifertőtlenítette ízlelőbimbóinkat, gondosan lekezelte, majd beinjekciózta egy nagy adag komlóval.

Komlók: Colombus, Centennial

Alkohol: 7,2%

fot_jack.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://napiipa.blog.hu/api/trackback/id/tr75435364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása