Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

To Öl - First Frontier

2015 júl. 17. § komment § soksörutánkapitány

Kezünket homlokunkhoz emelve figyeljük a horizontot. Semmi különös, csak a szokásos péntek délutáni időtöltésünk a döglesztő meleg elől menekülve, hűsítő árnyékot kutatva.

Mozgást látunk.

Három lovaskocsiból álló kis konvoj, akik bőszen verik fel a port maguk körül.

Lóra szállunk, csúcsra fejlesztett lopakodó technikánkat elővéve a megfelelő távolságból elkezdjük követni ezt a furcsa társaságot.

Itt érünk el sörünk kibontásához, ami a First Frontier IPA nevet kapta a To Öl dán bérfőző párostól.

Vissza is merülünk gondolatainkban - amint elhagyta a kupak sörünk száját – és már hasalunk a porban és figyelmesen kémleljük, hogy valamit folyamatosan hagynak maguk mögött ezek a békésen döcögő fehérbőrűek.

Egészen mély lélegzetet veszünk és várjuk, hogy mi fog ebből kisülni.

Mézédes, tömény gyümölcsök kezdik el birizgálni orrunkat. Érett őszibarack, sárgadinnye szintű édesség, amibe néhol belepofátlankodik egy kis karamelles háttér. Hmm. Ekkor vesszük észre, hogy három sorban, folyamatosan a földbe helyezve lettek ezek az apró kincsek a természetre és a fürkésző szemekre bízva.

Eléri nyelőcsövünket is a csomag, és meglepődünk. Óriási pezsgés veszi kezdetét szánkban, ide-oda ugrálnak a buborékok, amik a komlótól nemhogy megbódultak, hanem pont ellenkezőjeként, hihetetlen pörgésbe kezdtek. Itt már nyoma sincs a visszafogott kis gyümölcsöknek, utat tör magának a keserűség. Grapefruitos, füves, egyszerűen nyers zöld erő taglóz le, olyan szinten, hogy a naplementében elvész szemünk elől a horda.

Ülünk a porban. Nem bánjuk. Kicsit meglepődtünk, próbáljuk feldolgozni az eseményeket, de nem bánjuk.

3 sornyi kis csoda maradt utánuk a földben. Warrior. Simcoe. Centennial.

Komlók: Warrior, Simcoe, Centennial.

Alkohol: 7,1%

to_ol_first_frontier.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napiipa.blog.hu/api/trackback/id/tr157636254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása